Työyhteisöjen valmennukset

Valmennuksissa huomioidaan uni, ravitsemus ja liikunta. Paketti räätälöidään työyhteisön tarpeisiin sopivaksi. Siihen kuuluu alkukartoitus, mittauksia, luentoja, henkilökohtaista ohjausta, seuranta, sekä työhyvinvointisuunnitelma laatiminen työyhteisölle.

Luennot ja puheenvuorot

Ravitsemusaiheiset sekä laajemmin hyvinvointiin liittyvät luennot ja puheenvuorot räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Luentomme ovat innostavia ja kuulijoita osallistavia. Toteutamme luentoja ja koulutuksia myös etäyhteyden välityksellä!

Ravitsemuskonsultaatio

Onko ruoka-alan yritykselläsi esimerkiksi tuotekehitykseen tai erityisruokavalioiden toteuttamiseen liittyvä haaste, johon kaipaatte asiantuntijan apua? Ota meihin yhteyttä!

Ravitsemusviestintä

Olemme kirjoittaneet yhteensä kymmeniä ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviä lehtijuttuja sekä tuottaneet tekstejä somejulkaisuihin. Mistä aiheesta sinä tarvitsisit viestinnällistä apua?

Ravitsemusterapia

Heel Oy ei toteuta tällä hetkellä yksilövastaanottotoimintaa. Hennan etävastaanotolle voit hakeutua kuitenkin Painoklinikan kautta (klikkaa otsikkoa "Ravitsemusterapia").

Räätälöidyt palvelut

Takataskustamme löytyy paljon osaamista. Olemme muun muassa järjestäneet leivonta- ja ruoanvalmistuskursseja, koulutustapahtumia, seminaareja ja olleet osatoteuttajana messutapahtumissa. Monessa liemessä keitettyinä emme pienistä hetkahda. Kysy rohkeasti lisää!